En sprød flæskestegssandwich med masser af knas og surt og sødt smager så englene synger! En tyk og saftig skive flæskesteg med sprød svær, friske og søde æbler, rødkål og syltede agurker – what’s not to like?
Man kan få lyst til en flæskestegssandwich hele året, men den er ekstra god i juledagene, hvor man kan lave den med rester fra julemaden – eller som tømmermændsmad 1. januar. Velbekomme!
Her giver vi dig Claus Meyers version af en flæskestegssandwich med lækker dressing, friske æbler, rødkål syltede cornichoner – og selvfølgelig med masser af flæskesteg med svær!
Er flæskestegen lige i overkanten for dig (eller har du bare spist alt for mange), så har vi opskriften på Meyers eminente jordskokkesuppe, som du kan lave med eller uden chorizo, præcis som det passer dig.
SPIS BEDRE har en af de mest populære opskrifter på flæskesteg med garanti på sprøde svær. Find den her: Tips til flæskesteg
Så har du verdens lækreste flæskestegssandwich! Opskriften på Meyers flæskestegssandwich findes i bogen ”Meyers Julemad”.
Sprøde svær og perfekt mørt kød er noget af det, der gør en flæskestegssandwich til en absolut favorit. Vores søstersite, SPIS BEDRE, har en af de mest populære opskrifter på flæskestegssandwich - måske den mest populære 'dagen derpå'-ret. Se opskriften her: Flæskestegssandwich.
Læs mere om: