Giver 8 stk. ialt 1. Rids fedtkanten på ribbensstegen grundigt. Gnid fedtet godt med salt, og sæt stegen i en kold ovn. Tænd ovnen på 180°, og steg kødet i 1 time. Hvis sværen ikke er sprød, kan du tænde for ovngrillen et par minutter under skarp overvågning. Lad stegen trække 10 minutter, før du skærer den i tynde skiver. Skyl æblerne, og skær dem i både eller tykke skiver. Steg dem i smør og olie i en gryde ved høj varme i 5 minutter sammen med laurbærblade. Krydr med salt og peber. 2. SERVERING: Lun bollerne i ovnen eller på en brødrister. Skyl og nip grønkålen. Smør underbollerne med mayonnaise og overbollerne med sød fransk sennep. Læg bollerne sammen omkring kål, æbler og ribbenssteg, og servér straks. TIP: Hjemmebagte sliderboller giver ekstra luksus. Find opskriften på små briocheboller med maltmel her PRØV OGSÅ: Meyers flæskestegssandwich
Sprøde svær og perfekt mørt kød er noget af det, der gør en flæskestegssandwich til en absolut favorit. Vores søstersite, SPIS BEDRE, har en af de mest populære opskrifter på flæskestegssandwich - måske den mest populære 'dagen derpå'-ret. Se opskriften her: Flæskestegssandwich.
De har også en af de mest populære opskrifter på flæskesteg med garanti på sprøde svær. Find den her: Tips til flæskesteg