Mad
27. juli 2016Nudelsalat med kyllingespyd
Let og lækker hverdagsret. Lad evt. kyllingekødet marinere i hoisinsauce allerede fra morgenstunden, så tager det kun en halv time. Her får du opskriften på nudelsalat med kyllingespyd
Af: Marie Melchior
Foto: Line Falck
Nudelsalat med kyllingespyd til 4 personer
Tid: 30 minutter. Marinering, kyllingefilet: 30 minutter DET SKAL DU BRUGE600 g kyllingeinderfilet3 spsk. hoisinsaucetrægrillspyd FRISK NUDELSALAT125 g nudler½ bundt forårsløg1 agurk4 gulerødder250 g kinaradise100 g saltede peanutssaft af 1 limefrugt4 spsk. ristet sesamolie1 bundt frisk koriander PRØV OGSÅ: Bøf med nudelsalat og ristede risOpskrift - sådan laver du nudelsalat med kyllingespyd
1. Sæt kyllingefileterne på spyd, og læg dem i et fad. Vend spyddene rundt med hoisinsauce, og lad dem marinere på køl i 30 minutter. Steg kyllingespyddene på en (grill)pande i 4 minutter på hver side. 2. FRISK NUDELSALAT: Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand. Rens forårsløg, og snit dem i mindre stykker. Skyl agurken. Skræl gulerødder og kinaradise. Skær agurk, gulerødder og kinaradise i lange, tynde strimler med en spiral slicer, på mandolinjern eller med en skarp køkkenkniv. Rist peanuts på en tør pande, til de får farve. Afkøl nødderne, og hak dem groft. Bland nudler og grøntsager, og dryp med limesaft og sesamolie. Pynt med hakkede peanuts og korianderblade. Anret med kyllingespyd, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS OPSKRIFTER
Tirsdag: Lammekoteletter og bulgursalat med vandmelon - Få opskriften her
Onsdag: Ærtesuppe med gedeost-crostini - Få opskriften her
Torsdag: Røget makrel og speltsalat med friske ærter - Få opskriften her
Fredag: Ribeye og grillet hjertesalat med kærnemælksdressing - Få opskriften her