SKOVSYREFROSTING 20-30 grønne skovsyreblade 1 spsk. sukker 125 g flormelis 35 g blødt smør 1-2 spsk. citronsaft 1 sprøjtepose med stjernetylle
PRØV OGSÅ: Claus Meyers lækre brownie Opskrift - sådan laver du hvid brownie med grøn skovsyrefrosting
1. Tænd ovnen på 160°. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Pisk æg, sukker og salt sammen i en skål, og vend chokoladeblandingen i. Vend melet i. Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir, og bag kagen i ovnen i 35-40 minutter. Lad kagen køle af, og sæt den i køleskabet natten over. Stik kagen ud i små cirkler ud med en kageudstikker. 2. SKOVSYREFROSTING: Stød skovsyreblade og sukker i en morter. Pisk skovsyresukker, flormelis, smør og citronsaft sammen i en skål – først ved lav hastighed, dernæst ved høj, indtil frostingen er let og luftig. Fyld frostingen i en sprøjtepose, gerne med stor mangetakket stjernetylle, og sprøjt toppe ud på de små runde kagestykker.
PRØV OGSÅ: Cheesecake med hvid chokolade og lakrids