
Overgangsalder
Foto: Line Falck
Tid: 20 minutter. Ovntid: 1½ time
DET SKAL DU BRUGE TIL KALVEFILET MED OVNBAGT KNOLDSELLERI OG URTECREME 800 g kalvefilet 1 spsk. olivenolie 1 spsk. Provencekrydderi (herbes de Provence) salt og friskkværnet peber HEL OVNBAGT KNOLDSELLERI 1 knoldselleri 3 spsk. olivenolie 3 spsk. friskhakket citrontimian salt og friskkværnet peber URTECREME 2 dl cremefraiche 18 % 2 spsk. olivenolie 1 spsk. dijonsennep 1 spsk. honning 1 spsk. Provencekrydderi (herbes de Provence) salt og friskkværnet peber TILBEHØR evt. grøn salat PRØV OGSÅ: Vild med kalvefilet? Så vil du sikkert også kunne lide kalvecuvette med couscoussalat. Få opskriften herFå indkøbslisten til hele uge her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Brændende kærlighed med kartoffel-broccoli-mos - Få opskriften her
Tirsdag: Hakkebøf med bønnesalat og bagte kartofler - Få opskriften her
Onsdag: Kartoffel-porre-suppe og sprøde ostebrød med æble - Få opskriften her
Torsdag: Torskeloin med estragonsauce, spinat og ris - Få opskriften her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.