Kan man spise det øverste lag af osten, eller skal man smide det ud?
Foto: Alexander Maasch/Unsplash
Du har svinget kortet, og det er tid til at nyde en skive brød med ost.
Du åbner pakken, finder ostehøvlen frem og skærer den første skive. Hvad gør du så?
Den her deler vandene.
Vi har den ene fløj, der ikke tøver et sekund med at smide den første skive på brødet.
Hvorimod den anden fløj aldrig kunne finde på andet, end at fyre den første skive i skraldespanden.
Men hvad er mest korrekt at gøre?
Hvis man spørger Tine, der producerer den populære Norvegia, er svaret klart.
Du kan godt spise det øverste lag.
Fra producentens side bliver osten delt i flere stykker, nogle gange får man derfor den ru side - fordi det er det yderste. Men der er ingenting galt med det, og det er ikke farligt.
Denne artikel blev første gang bragt af kk.no, som også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret og oversat version.