Krebsehaler med pasta og grønt
Foto: Betina Hastoft
Krebsehaler med pasta og krebsehaler
Tid: 15 min.
250 g frisk pasta
1 spsk. olivenolie + lidt mere
1 rød peberfrugt
1 fed hakket hvidløg
150 g kogte og pillede krebs (fra frost el. lage)
1 lime
1 spsk. klippet dild
En håndfuld spæde salatblade, f.eks. feldsalat
Prøv også krebsehaler med lækker dressing
Sådan tilbereder du retten med pasta og krebsehaler:
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Varm en wok eller sauterpande op.
Tilsæt olien og slyng den rundt så den fordeler sig i wokken.
Steg peberfrugt skåret i tern ved høj varme og under konstant omrøring.
Tilsæt veldrænede krebsehaler og hvidløg og steg ca. 1 min.
Tag wokken af varmen.
Vend drænet, nykogt pasta i og smag til med olivenolie, limesaft, dild, salt og peber.
Vend salatbladene i og servér straks.
Prøv også retten med grønne asparges i. De passer godt til både rejer og pasta. Giv evt. lidt revet parmesanost på toppen for at runde smagen af.
Bruschetta med krebsehaler udgør en lækker lille appetizer - få opskriften her