
Overgangsalder
Foto: Line Falck
Tid: 30 minutter.
Gurkemeje giver rispilaffen en smuk gul farve.
DET SKAL DU BRUGE500 g kyllingeinderfiletsalt og friskkværnet peber2 spsk. olivenolie til stegning RISPILAF200 g jasminris1 skalotteløg1 fed hvidløg1 fennikel2 spsk. olie til stegning½ tsk. stødt koriander½ tsk. stødt gurkemeje4 dl fjerkræbouillonsalt og friskkværnet peber DRYS50 g mandler2-3 kviste bredbladet persille
Mandag: Fladbrød med lammekødboller og rødkålssalat - Få opskriften her
Tirsdag: Blåmuslinger med gulerødder, persilleolie og ovnstegte kartofler - Få opskriften her
Onsdag: Spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon - Få opskriften her
Fredag: Pizza med knoldselleri, kapers og parmaskinke - Få opskriften her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.