Mad
14. september 2015Spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon
Madplan for uge 37: Ugens onsdagsopskrift er spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon. Få opskriften her
Af: Marie Melchior
Foto: Line Falck
Spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon til 4 personer
Tid: 30 minutter.
Spaghetti er skøn hverdagsspise og det behøver jo ikke altid at være tomatsauce, man hælder over spaghetti. Prøv med en sød græskarsauce med sprød bacon på toppen! DET SKAL DU BRUGE 1 butternutsquash 1 løg 1 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie til stegning 1 bundt salvie ½ l grøntsagsbouillon salt og friskkværnet peber 200 g bacon i skiver TIL SERVERING 400 g spaghetti 1 bundt basilikumOpskrift - spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon
1. Skræl butternutsquashen. Halvér den på langs, fjern kernerne, og skær græskarkødet i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg fint. Steg dem i olie i en gryde, til de bliver klare. Tilsæt butternutsquash, og steg i 2-3 minutter. 2. Skyl og hak salvie, og lad det stege kort med. Hæld bouillon i gryden, og læg låg på. Kog butternutsquashen mør i ca. 20 minutter. Blend herefter grydens indhold med en stavblender direkte i gryden, til du får en cremet sauce. Tilsæt evt. lidt vand, hvis konsistensen er for tyk. Smag til med salt og peber. Steg bacon sprødt på en tør pande, og afdryp på fedtsugende papir. 3. Servering: Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Anret dybe tallerkener med friskkogt spaghetti, butternutsquash-sauce og bacon. Pynt med friskhakket basilikum.Få indkøbslisten til hele ugen her
Mandag: Fladbrød med lammekødboller og rødkålssalat - Få opskriften her
Tirsdag: Blåmuslinger med gulerødder, persilleolie og ovnstegte kartofler - Få opskriften her
Torsdag: Krydret rispilaf med kylling og fennikel - Få opskriften her
Fredag: Pizza med knoldselleri, kapers og parmaskinke - Få opskriften her