Lækker blåbærsyltetøj med en snert af appelsin
Desserter

Lækker blåbærsyltetøj med en snert af appelsin

22. august 2012Opdateret 9. april
af Beagle Iuel-Brockdorff
Opskrift på blåbærsyltetøj med appelsin - suveræn på morgenbrødet

INGREDIENSER

  • 300 g blåbær
  • 2 strimler skal fra øko-appelsin
  • 2 dl appelsinsaft
  • 200 g syltesukker, gerne økologisk

Fremgangsmåde

  1. Hæld blåbær, appelsinskal og -saft i en gryde og kog det op.
  2. Tilsæt syltesukker og kog i ca. 8 min. Hæld på skoldede glas.
  3. Lækkert til ost, over desserter eller på brød.
  4. Vær opmærksom på, at blåbærsyltetøjet ikke er så tykt.

Se flere opskrifter på marmelade og syltetøj her.

Læs også