
Overgangsalder
Foto:Henrik Freek
BRESAOLARULLER MED ARTISKOKPESTO
12 skiver bresaola (lufttørret oksekød, fås i supermarkeder) ½ glas artiskokpesto 1 håndfuld rucola friskhøvlet parmesan MARINEREDE ARTISKOKHJERTER 1 dåse artiskokhjerter (210 g) 2 spsk. olivenolie 2 spsk. bredbladet persille 1 fed hvidløg MOZZARELLAKUGLER MED TOMAT OG CHILI 1 pose Mozzarella Mini (fra Galbani) lidt olivenolie 1 nip tørrede chiliflager 2-3 spsk. semidried tomater Sådan laver du bresaolaruller: Kom et tyndt lag pesto og lidt rucola på hver skive bresaola, og rul dem sammen. Anret på et fad, og drys med parmesan. Sådan laver du marinerede artiskokhjerter: Hæld væden fra artiskokkerne, og skær dem i halve eller kvarter. Bland dem med olie, hakket persille og presset hvidløg. Anret i små skåle. Sådan laver du mozzarellakugler: Hæld væden fra ostekuglerne. Vend dem med olie og chiliflager, og anret sammen med semidried tomater.Til hovedret og dessert til den perfekte italienske gæstemiddag anbefaler vi
HOVEDRET: Kalv med stegt polenta og fennikelsalat - Få opskriften her
DESSERT: Tærte med hvid chokolade og citron - Få opskriften her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.