
Overgangsalder
Foto: Bjørn Jakobsen
Mmmm muffins hele dagen...
MELLEMMÅLTID:FROKOST:
SNACK:
MIDDAG:
FROKOST
Muffins à la æg og bacon
Tid: 30 min., 8 stk.
10 æg
1 dl sødmælk
½ spsk kartoffelmel
1 spsk kværnet karry
50 g revet ost, emmentaler
Salt, peber
250 g baconskiver (2 pk.)
2 avocadoer
Rugbrød
Purløg, persille
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æg med mælk, kartoffelmel, karry, revet ost, salt og peber.
Fyld dine muffinforme halvt op med æggeblandingen og bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de hæver op og er helt stive.
Rist baconen sprød på panden og stil til side. Anret de lune muffins med bacon og server med skivet avocado, rugbrød og krydderurter.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.