Mad
10. januar 2013

Omelet med røget laks og lun porre-vinaigrette

Ugens onsdagsopskrift er omelet med røget laks og lun porre-vinaigrette. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2013/01/1302-madplan/1302-mad-onsdag-copy-2.jpg

Foto: Anders Schønnemann

VINAIGRETTE:
2 porrer
¼ dl æbleeddike
1 tsk. sukker
¼ dl olivenolie
1 spsk. finthakket løg (gerne skalotteløg)

OMELET:
4 æg
4 spsk. koldt vand
salt
lidt olie til stegning
100 g røget laks

TILBEHØR:
½ iceberg, snittet
groft brød eller rugbrød

Skær porrerne i tynde skiver, og skyl dem grundigt i koldt vand. Kom eddike og sukker i en kasserolle, og varm det op, til sukkeret er smeltet. Kom porrerne i, og lad dem varme med i et par minutter. Tag det hele af varmen, og rør olie og løg i.
Pisk imens æggene med koldt vand og salt, og steg 4 små omeletter i lidt olie på en varm pande. Anret omeletterne med laks, og top med den lune vinaigrette. Servér straks med salat og brød til.
Opskriften er til 2 personer

NB: Husk at sætte bønner i blød til torsdag!

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/d81c6feb436040b4a000c6c29f81cf02.jpg

Mandag

https://imgix.femina.dk/legacy/media/25cca92dd5804866b6664ad0843b3510.jpg

Tirsdag

https://imgix.femina.dk/legacy/media/300e49d7cc5d4925912cd9e38846dc59.jpg

Torsdag

https://imgix.femina.dk/legacy/media/b7385bc8eda2439398b249012b306155.jpg

Fredag

Læs også