Pandekager med fyld af rejer, forårsløg, svampe og kokos
Det skal du bruge til pandekager med rejer, forårsløg, svampe og kokos
Pandekagedej:
100 g hvid hvede
¼ tsk fint havsalt
4 dl skummetmælk
5 æg
1 tsk rapsolie
Ganske lidt olie til stegning af første hold pandekager
Fyld:
400 g kutterrejer
100 g shiitakesvampe
1 bdt forårsløg
1 tsk rapsolie
Havsalt og friskkværnet sort peber
1 dl kokosmælk light
1 potte brøndkarse
Prøv også: Pandekager med krebsehaler
Sådan laver du pandekager med rejer, forårsløg, svampe og kokos
Pisk ingredienserne til og med æggene sammen til en let dej.
Steg pandekagerne tynde på en stor pande med en god belægning.
Rens svampene, skær stokken af og skær dem i skiver, ligesom forårsløg.
Vend nu rejer, svampe og forårsløg på en pande i olie, krydr med salt og peber.
Kom kokosmælk ved efter et par minutter, lad det koge op og smag til.
Fyld pandekagerne med fyld og anret dem med brøndkarse.
Proteinenergi: 35 pct. Fedtenergi: 30 pct. Kulhydratenergi: 35 pct. 402 kcal pr. person: 402
Prøv også: