Pastapuder med krabbe og grønt
Foto: Anders Schønnemann
Pastapuder med krabbe til 4 personer
1 bdt. grønne asparges, snittet i tændstikstynde stænger
50 g friske grønne spinatblade, grofthakket
1 bdt. dild, hakket
1 lime
1 pakke kutterrejer (Royal Greenland, 100 g)
1 pakke stor Alibert Chef Gourmet-pastapuder med krabbe eller anden pasta med fiskefyld (250 g)
1 spsk. olie
1 dl piskefløde
½ dl hønsebouillon (vand + terning eller flydende)
2 tsk. hummerpasta (terning, fx Maitre Marcel)
Salt og kværnet peber
Knæk enderne af aspargesene, og skær dem i 5 cm lange, tændstikstynde stænger. Hak spinat og dild. Riv 1 lime, og pres saften. Kom rejerne i en sigte, og spul dem med koldt vand. Bring en stor gryde med vand og salt i kog. Varm 4 dybe tallerkner, så de er klar.
Kog pastaen i 4 minutter, og lade den dryppe af.
Varm olien op i en dyb pande. Svits hurtigt aspargesene. Kom fløde, bouillon og hummerpasta ved, og kog det akkurat op. Smag til med lidt lime, så det tykner. Sluk, og vend rejer, dild og spinat i (må endelig ikke få for meget varme). Smag til. Kom 3 pastapuder i hver tallerken, og fordel fyldet henover. Pynt med limeskal eller lidt dild. Servér straks
Prøv også: Pasta med squash og laks >>