Popcorn med salt & karamel
Tid: 10 minutter Mængde: 1 skål DET SKAL DU BRUGE ½ spsk. smør 1 dl tørrede majskorn ½ tsk. flagesalt KARAMEL 3 spsk. ahornsirup 1 spsk. smør
PRØV OGSÅ:
Chokoladekage med popcorn og karamel Opskrift - sådan laver du popcorn med karamel og salt
1. Opvarm en gryde med låg ved høj varme, og tilsæt smør. Hæld majskornene i gryden, og læg straks låget på, da kornene hurtigt begynder at poppe. Ryst gryden, indtil alle majskornene er poppet. Hæld dem over i en skål. 2. KARAMEL: Hæld ahornsirup og smør i gryden, og skru ned til middel varme. Når det begynder at boble, er karamellen klar til at blive hældt over popcornene. Vend dem rundt, så karamellen fordeler sig i hele skålen. 3. Drys popcornene med flagesalt, og servér, mens de stadig er lune. TIP: Servér popcornene i hjemmelavede papirkræmmerhuse eller færdigkøbte papirposer.