Røget hellefisk med farvet pynt
Tekst: Jane Frederiksen, Foto: Bjørn Jakobsen
Ida Davidsen har gjort det igen - kreeret et helt fantastisk stykke smørrebrød. Denne gang er det en lækker sag med stegte sild og røget kartoffel.
Røget hellefisk med farvet pynt
Det skal du bruge
1 skive rugbrød
Røget hellefisk
Røræg, stegt med lidt revet trøffel
Små syltede meget grønne agurker, se tip nedenfor*
Lidt »lakserogn« fra Cavi-Art og dild til pynt
Her er endnu en skøn nyhed fra Ida Davidsen: Smørrebrød med røget laksetatar og rævesauce
Sådan gør du
Anret skiver af røget hellefisk på brødet og kom lidt trøffelrøræg ovenpå. Pynt med den meget grønne agurkesalat, lakserogn og dild.
* Tip: Traditionel agurkesalat med skrællede tykke agurkeskiver i eddikelage tilsat masser af friske krydderurter som persille, dild, koriander m.m., der giver en intens grøn farve.
Server elegant anrettet røget hellefisk med syltede tomater som forret. Få opskriften her
Få flere suveræne smørrebrød fra Ida Davidsen her: