
Røget laks med ægge-kapers-dressing

Foto: Anders Schønnemann
(for- eller frokostret til 4 personer)
2 æg
2-3 spsk. saltede kapers
2 modne tomater
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sennep
2 spsk. olie
1 pakke røget laks i filet
imperial-udskæring, 180 g
ELLER anden god røget laks i skiver
2 spsk. hakket/plukket dild
salt og kværnet peber
TILBEHØR:
ristet rugbrød eller krydderurtebrød
Kog æggene i 9 minutter (efter størrelse). Lad dem køle af. Pil og hak dem. Lad de salte kapers ligge i koldt vand i ½ time. Lad dem dryppe af, og hak dem groft (du kan også bruge almindelige små kapers). Halvér tomaterne, og skrab kernerne ud. Skær tomatkødet i små terninger. Pisk citronsaft, sennep og olie sammen, og vend forsigtigt det hele sammen. Skær laksen i tynde skiver på skrå; læg dem på et smukt fad, og top op med æggesalaten. Pynt med masser af dild.




hverdag og fest Dejlige desserter og
skønne kager Madplan til hele
ugen Køb dit køkkenudstyri feminashoppen.dk (link fjernet)