Mad
1. november 2016Sådan redder du din julemad
Hvad gør man, hvis skindet på anden ikke vil blive ordentligt sprødt? Hvis der er klumper i saucen? Eller hvis risengrøden er brændt på i gryden? Hvordan får man sukkeret til at hænge ordentligt fast på de brunede kartofler? Og kan man planlægge sig ud af at skulle stå i køkkenet hele juleaftensdag? Vi hjælper dig på vej i køkkenet, så du kan få dejlig julemad til en perfekt juleaften
Af:
Redigeret d. 5. december 2017 (udgivet første gang d. 21. december 2012) - af Redaktionen
Sådan redder du din julemad
Når julen står for døren, er det atter tid til dejlig julemad. Det traditionsrige måltid, som både store og små unægteligt glæder sig til, kendetegner en god dansk jul. Vores julemad er (sammen med gaverne) rigtig vigtig. Og det er vigtigt at alt klapper. At sværen er sprød og sukkeret hænger ordentlig fast på de brune kartofler. Her får du de bedste tricks til den perfekte juleaften.
LÆS OGSÅ: Inspiration til din julemad