Mad
Sennepssild med vagtelæg
11. april 2011af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Prøv denne lækre opskrift på sennepssild med vagtelæg til frokost eller en festlig lejlighed. Velbekomme!
Årets bedste påskefrokost
Solæg med rejerSennepssild med påskeæg
Dildsild med fennikelsalat
Varmrøget laksemousse med aspargessalat
Vol-au-vent med kylling
Påskekage
Opskrift på sennepssild med vagtelæg til påskefrokosten
Tid: 10 min.
Ingredienser
1 porre
½ spsk grovkornet sennep
½-1 spsk dijonsennep
1 dl cremefraiche 18%
1½ dl mayonnaise
25 g kapers
Salt, peber
300 g marinerede sild (drænet vægt), gerne
Hirtshals Sild
8-12 vagtelæg
Rugbrød
Fremgangsmåde
Skyl og rens porren og skær den i tynde skiver.
Rør sennep med cremefraiche, mayonnaise og porre og smag til med kapers, salt og peber.
Vend de marinerede sild i sennepsdressingen og servér dem med kogte vagtelæg og ristede rugbrødsstænger.
Tip om sild
Hirtshals Sild, gammeldags modnede, marinerede fås i Fakta til 21,95 kr. for 300 g drænet vægt.