
Overgangsalder
Foto: Line Falck
Tid: 25 minutter. Marinering, kød: 30 minutter
DET SKAL DU BRUGE TIL STEAK-SALAT 4 oksebøffer 1 dl sojasauce 2 spsk. sød chilisauce 1 fed hvidløg olie til stegning NUDELSALAT 300 g nudler 2 røde snack-peberfrugter 1 agurk 1 bundt forårsløg 4 spsk. vindrue- kerneolie saft af 1 limefrugt 1 spsk. sød chilisauce 1 bundt purløg til pynt PRØV OGSÅ: En lækker steak med misobønner og japansk kartoffelsalatMandag: Grillede kyllingelår med mandel-tomat-salsa - Få opskriften her
Tirsdag: Makrel på ciabattabrød med ærtepesto - Få opskriften her
Torsdag: Kold tomatsuppe med sprød topping - Få opskriften her
Fredag: Sennepsbøf med grøntsagsspyd og quinoasalat - Få opskriften her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.