Mad
16. maj 2011

Stegt kyllingelever

Kyllingelever udgør en fin lille ret til tapas. Server kyllingelever, der er stegt med løg og balsamico, med masser af godt brød.
Af: Louise Dandanell Ørsted
Stegt kyllingelever

Foto: Bjørn Jakobsen

Kyllingelever udgør en fin lille ret til tapas. Server kyllingelever, der er stegt med løg og balsamico, med masser af godt brød.

Stegt kyllingelever
TID: CA. 20 MIN.

Ingredienser

250 g kyllingelever
Fedtstof til stegning
1 løg
1 kæmpehvidløg
¾ dl mørk balsamico
Salt, peber
Evt. salvie

Fremgangsmåde

Rens kyllingeleveren.

Varm lidt fedtstof på en pande og brun leveren heri i 3 minutter.

Pil de to slags løg, skær løget i tynde både og hvidløget i skiver.

Hæld begge slags løg på panden og tilsæt balsamico lidt ad gangen.

Lad retten simre færdig i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.

Arranger leveren på et fad og pynt med krydderurter f.eks. salvie.

Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:


Tun-dip og grissini

Grissini med pølser og skinke

Sardiner i olie

Stegt squash og løg i olivenolie

Kikærtesalat med rucola

Braiseret kanin

Stegt kyllingelever

Krydrede lammekødboller i tomatsovs

Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl

Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop

Beige tallerken m. sommerfugle (link fjernet)
- PIP collection (link fjernet) Trinidad leaves dug (link fjernet)
- Södahl (link fjernet) Citronskål - Hanne Bertelsen (link fjernet)

Læs mere om:

Læs også