Mad
31. maj 2012

Stegt laks med tomatsalsa

Ugens torsdagsopskrift er stegt laks med tomatsalsa. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/article/1222-mad-torsdag.jpg

Foto: Anders Schønnemann

Stegt laks med tomatsalsa
Opskriften er til 2 personer

Super nem fisk med sød, syrlig og stærk salsa til.

DET SKAL DU BRUGE
300 g laks uden ben
olie til stegning
salt

SALSA
1 bananskalotteløg
¼ dl æbleeddike
¼ dl sukker
1 hakket rød chili, eller efter smag
4 tomater i terninger
lidt hakket persille
salt

TILBEHØR
500 g kogte kartofler
100 g blandet salat
olivenolie
æbleeddike

Opskrift - sådan laver du stegt laks med tomatsalsa

1. Tjek laksen for ben. Steg den på skindsiden i lidt olie på en varm pande, til den er gennemstegt. Vend den evt. til sidst, og steg den kort på kødsiden. Skrab kødet af laksen, når du skal spise, og kassér skindet.

2. Hak løget fint, og kom det i en kasserolle med eddike, sukker og chili. Lad det lige varme op, så sukkeret smelter. Kom tomater i, og lad dem varme med i ½ minuts tid. Tag salsaen af varmen, og vend persille i. Smag til med salt.

3. Servér laksen toppet med salsa og med kogte kartofler og salat vendt med olie og eddike til.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MandagTirsdagOnsdagFredag

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.