Yoghurt med sirup og valnødder
Foto: BJØRN JAKOBSEN
Yoghurt er en rigtig sund spise til morgenmad, for yoghurt er rig på b-vitaminer og mineraler, der er rigtige sunde for fordøjelsen.
Samtidig er yoghurt en god base, når du servere en overdådig brunch med nybagte boller, æg, bacon og lune pandekager og alt, hvad ellers hører til.
Du kan selvfølgelig servere hvad som helst til dig yoghurt. Denne opskrift på yoghurt er både sød og sund - og så gør det jo ikke noget, at denne anretning med yoghurt ser rigtig flot ud.
Serverer du yoghurt til brunch, ser det rigtig fint ud, når yoghurten allerede er anrettet i glassene. Samtidig vil dine gæster nok også være mere tilbøjelige til at vælge yoghurt, når den står og ser indbydende ud på bordet.
Yoghurt med sirup og valnødder
TID: 10 min.
Det skal du bruge:
Ca. 1 l græsk yoghurt
1-1½ dl ahornsirup efter smag
100 g valnødder
50 g frisk frugt, f.eks. blåbær
Sådan gør du:
Bland yoghurt med halvdelen af siruppen og rør det godt sammen.
Anret yoghurt i små glas, hæld resten af siruppen over og pynt med groft smuldrede valnødder.
Server en lille skål med frisk frugt til din glassene med yoghurt.