Mad
21. november 2013Salat med gedeost og parmaskinke
Ugens mandagsopskrift er salat med gedeost og parmaskinke. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Salat med gedeost og parmaskinke til 2 personer (20 min)
Jeg er ret vild med salater, selv om vejret ikke længere er varmt og skønt. Servér evt. brød til, hvis du har lyst, eller kom evt. kogte korn (perlebyg, perlerug – eller endda boghvede) i salaten for at få den til at mætte bedre. INGREDIENSER 1 radicchio 100 g rucola god olivenolie lidt god hvidvinseddike 2-3 spsk. flydende honning 100 g blød gedeost 1 pakke parmaskinke, ca. 80 g TILBEHØR godt brød Opskrift - sådan laver du salat med gedeost og parmaskinke 1. Skær enden af radicchioen, og del salaten i to. Pil bladene fra hinanden, og skyl radicchio og rucola. Tør salaterne, eller slyng dem i en slynge. 2. Anret salaterne på et stort fad. Dryp med olivenolie, eddike og honning, og top med gedeost og skinke. 3. Servér straks salaten, evt. med groft brød til. TIP: Radicchio er en bitter salat, der smager skønt med blød gedeost og salt skinke. Kan du ikke skaffe den, er frisé et godt alternativ.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
TIRSDAG: Æggekage med røget laks og fennikelsalat - Få opskriften her
ONSDAG: Stegte sild med sennep og grønkålssalat - Få opskriften her
TORSDAG: Svinekoteletter med lynstegt grønkål - Få opskriften her
FREDAG: Lammegryde med søde kartofler - Få opskriften her