Træning og kost
22. december 2014

22. december: Kerneknækbrød

LCHF opskrift: Dette kerneknækbrød er både lækkert og nemt at lave. Hørfrø er rige på de gavnlige omega3 fedtsyrer, der ødelægges ved høj varme, så derfor bages knækbrødet kun ved 160 grader.
Af: Tatjana Albinus
https://imgix.femina.dk/media/article/22-december.png

Kerneknækbrød (2 bageplader)

Ingredienser1 dl hørfrø malet til mel (f.eks. i kaffemølle eller foodprocessor) 1 dl solsikkekerner malet til mel 2 dl solsikkekerner 2 dl sesamfrø 1 dl græskarkerner 1 dl hørfrø 2 tsk. bagepulver 2 tsk. havsalt 2 spsk. Fiberhusk* 4 dl vand Alle ingredienserne røres sammen, rulles ud med kagerumme mellem to stykker bagepapir og ridses med en kniv i passende stykker.Derefter bages de ved 160 grader i cirka 55 minutter. Opbevares i en metaldåse ved stuetemperatur. Holdbarheden er mindst en uge. Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk I morgen får du opskriften på orangemarcipan
https://imgix.femina.dk/gratis-e-bog-intro.png

Opskriften er fra e-bogen “Mine bedste tips til vægttab og mine lækreste opskrifter”, der er gratis, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet (som du naturligvis når som helst kan afmelde dig igen).

*Fiberhusk er et fiberprodukt, der giver saftighed og luftighed til glutenfrit bagværk. Det kan købes i Matas, Helsekosten eller større supermarkeder.

https://imgix.femina.dk/lchf-banner.jpg

Læs også