Træning og kost
23. december 201423. december: Orangemarcipan
LCHF opskrift: I denne opskrift har jeg brugt en lille sjat Cointreau, som er en fransk appelsinlikør, der smager fantastisk i marcipanen.
Af: Tatjana Albinus
Orangemarcipan
Cointreau kan udelades, hvis man ikke har det på lager, men det kan købes i miniatureflasker, som kan holde sig i årevis. Eller det kan stjæles i andre menneskers barskabe… Jeg gik på jagt i mine forældres – den manøvre bliver man tilsyneladende aldrig for gammel til... Ingredienser 150 gram smuttede mandler Saft og revet skal fra 1/2 appelsin 2 spsk. sukrin gold* 1 spsk. mandelessens fra Dr. Oetker (andre mærker skal doseres anderledes) 1 spsk. Cointreau Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig. Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i mørk chokolade. Opbevares på køl et par dage eller fryses. Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk I morgen får du opskriften på kokoskonfekt (næsten som bounty) Tilmeld dig helt gratis Tatjanas Januar-challenge, der hjælper dig til at integrere nye, sunde vaner i det nye år. Tilmeld dig her *Sukrin gold er en kaloriefri sukkererstatning. Den kan købes i Matas og i helsekosten.