Mad
27. juli 2016

Nudelsalat med kyllingespyd

Let og lækker hverdagsret. Lad evt. kyllingekødet marinere i hoisinsauce allerede fra morgenstunden, så tager det kun en halv time. Her får du opskriften på nudelsalat med kyllingespyd
Af: Marie Melchior
nudelsalat

Foto: Line Falck

Nudelsalat med kyllingespyd til 4 personer

Tid: 30 minutter. Marinering, kyllingefilet: 30 minutter DET SKAL DU BRUGE600 g kyllingeinderfilet3 spsk. hoisinsaucetrægrillspyd FRISK NUDELSALAT125 g nudler½ bundt forårsløg1 agurk4 gulerødder250 g kinaradise100 g saltede peanutssaft af 1 limefrugt4 spsk. ristet sesamolie1 bundt frisk koriander PRØV OGSÅ: Bøf med nudelsalat og ristede ris

Opskrift - sådan laver du nudelsalat med kyllingespyd

1. Sæt kyllingefileterne på spyd, og læg dem i et fad. Vend spyddene rundt med hoisinsauce, og lad dem marinere på køl i 30 minutter. Steg kyllingespyddene på en (grill)pande i 4 minutter på hver side. 2. FRISK NUDELSALAT: Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand. Rens forårsløg, og snit dem i mindre stykker. Skyl agurken. Skræl gulerødder og kinaradise. Skær agurk, gulerødder og kinaradise i lange, tynde strimler med en spiral slicer, på mandolinjern eller med en skarp køkkenkniv. Rist peanuts på en tør pande, til de får farve. Afkøl nødderne, og hak dem groft. Bland nudler og grøntsager, og dryp med limesaft og sesamolie. Pynt med hakkede peanuts og korianderblade. Anret med kyllingespyd, og servér.

Læs også