Mad
6. april 2017Skumfiduser med vanilje, matcha & kaffe-kakao
Vidste du, at det er piv-nemt at lave sine egne skumfiduser? Nemt som i ”det kan næsten ikke gå galt”-nemt. Det eneste, du skal bruge, er i princippet vand, husblas, en form for sukkersirup (ahornsirup, dadelsirup, kokosnektar – jeg foretrækker honning), og derudover kan du tilsætte lige den smag, som du har lyst til.
Af: Emma Martiny
Skumfiduser med vanilje, matcha & kaffe-kakao
50 skumfiduser Her laver jeg klassikeren med vanilje, en version med grøn matcha-te og en portion med lækker kaffe-kakao-smag. Basisopskriften giver en stor portion, du kan dele i tre, så du kan lave alle tre varianter i samme ombæring. Vil du kun lave de klassiske (og ih-åh så gode) vaniljeskumfiduser i en lidt mere overkommelig portion, kan du bare halvere opskriften. BASISOPSKRIFT MED VANILJE 2 dl vand 2 dl honning 20 blade husblas 2 tsk. vaniljepulver 2 tsk. vaniljeekstrakt TIL MATCHA-SKUMFIDUSER 1 spsk. matchapulver TIL KAFFE-KAKAOSKUMFIDUSER 1 spsk. kakaopulver 1 tsk. instant espresso-pulver ENDVIDERE En smule kokosolie Tapiokamel, kartoffelmel, Sukrin Melis eller flormelis til at vende skumfiduserne i. PRØV OGSÅ: Prop skumfiduser i disse lækre rocky road-chokoladetærter