Mad
21. april 2017Crabcakes med ærtedip
Det søde krabbekød egner sig virkelig godt til at lave de såkaldte crabcakes af. Egentlig er det bare krabbefrikadeller, og de er også gode på madpakken! Her får du opskriften på crabcakes med ærtedip
Af: Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Crabcakes med ærtedip
Tid: 45 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 350 g krabbekød fra dåse 1 æg 2 spsk. hvedemel 1 løg 2 spsk. finthakket dild salt og friskkværnet peber PANERING 3 spsk. hvedemel salt og friskkværnet peber 1 æg 3 spsk. pankorasp neutral olie til stegning ÆRTEDIP 300 g ærter (fra frost, optøede) 3 spsk. cremefraiche 18 % 3 spsk. olivenolie 2 spsk. finthakket mynte saft af ½ citron salt og friskkværnet peber TIL SERVERING godt brød PRØV OGSÅ: Crabcakes med chilimayonnaise