Selvudvikling
1. oktober 2012

Støt Kenyas kvinder!

Friheden til at bestemme over sit eget liv er en menneskeret. I vores del af verden, i hvert fald. Men de kenyanske kvinder har brug for en hjælpende hånd, og dén kan du være med til at række ud.
Af: af Lonnie Kjer
https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/kenyaprim.jpg

foto: All Over

Hvad skal du lave d.11.oktober? Du kunne jo smutte ind på La Glace til et arrangement, der byder på spændende fortællinger og lidt lækkerier til ganen og - langt vigtigere - støtter de kenyanske kvinder gennem billetprisen. Det sørger organisationen Kvinder for Indflydelse for. Sammen med Mellemfolkeligt Samvirke fundrasier de nemlig for at give kvinder i Kenya plads og adgang til både politisk og økonomiske indflydelse.

En filminstruktørs bekendelser
Det kan du være med til at støtte, mens du hører Katrine Windfeld, filminstruktør bag f.eks. 'Kronprinsessen', og hendes mor Ulla Windfeld fortælle om, hvordan det er at være stærke og selvstændige kvinder - og hvordan man opdrager én. Sammen vil de servere anekdoter fra filmverden og fortællinger om at være stærk, dygtig og fokuseret. Og prisen for at være det. For det koster at kunne selv, men gevinsten er den største glæde af alle; friheden til at bestemme over sit eget liv.
Støt arrangementet, de kenyanske kvinder - og få dig en hyggelig aften.
Arrangementet finder sted på konditoriet La Glace torsdag d.11.oktober kl 18, billetter kan købes via Billetnet til 275 kr.

Kvinder for Indflydelse?
… er kvinder fra dansk erhvervs- og kulturliv, forenet i en stærk passion for kvinders ligeret.
Gennem en række events og samarbejder sender Kvinder for Indflydelse i år en lille million af sted til Kenya, som via en forfatningsændring har en historisk mulighed for at give kvinder plads og indflydelse ved det kommende valg i 2013.
Læs mere på www.kvinderforindflydelse.dk

Læste du "Pakistans kvinder lider - stadigvæk!"

Læs også "Hjælp de handlede kvinder!"

Støt brysterne!

Besøg Shoppen her!

Læs også