Fattoush med grillet kylling og granatæble

Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal fotografi
Fattoush er en arabisk brødsalat - her i min version! Køb sumak hos din grønthandler - kan du ikke skaffe det, kan det udelades.
evt. 1 tsk. sumak
3 spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
1 spsk. finthakket rødløg
ENDVIDERE:
2 kyllingebryster
olie til stegning
salt
2-3 fuldkorns-pitabrød
olivenolie
flagesalt
1 romainesalat, groftsnittet
1 agurk i terninger
200 g små tomater i mundrette stykker
2 håndfulde mynteblade
kernerne af 1 granatæble
Rør sumak, citronsaft, olivenolie og rødløg sammen. Pensl kyllingebrysterne med lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande. Krydr med salt, og skær dem i skiver.
Dryp pitabrødene med olivenolie; gril dem. Krydr med salt, og skær eller bræk dem i stykker.
Vend salat, agurk, tomater og mynte med dressingen, og anret den med pitacroutoner, kylling og granatæblekerner. Servér straks.
Opskriften er til 2 personer
TIP: Kernerne får du nemmest ud af et granatæble, hvis du deler æblet i kvarter og vrikker dem fri. Gør det over en skål, så saften ikke går til spilde. Kassér de hvide, bitre hinder.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



