Kærlighed og sex
5. juli 2012

Find kærligheden på seks måneder!

En simpel vase med vand – placeret det korrekte sted – kan skaffe dig en kæreste på under seks måneder. Var det noget for dig?
Af: af Malene Fich Weischer
https://imgix.femina.dk/media/b51f24c1d46b404186c3698051c50400.jpg

foto: All Over

Hvis du ønsker et liv med sundhed, kærlighed og velstand, så kræver det, at du lever i harmoni med dine omgivelser. Det er grundlaget for den kinesiske filosofi, Feng Shui, som startede med at handle om, hvordan man bedste placerede forfædrenes gravsteder, men som med årene har udviklet sig til langt mere end det.

Omgivelserne påvirker dig
I dag bliver Feng Shui tankegangen benyttet af arkitekter verden over, og der er kommet et langt større fokus på, hvor meget dine omgivelser rent faktisk betyder for din mentale og fysiske tilstand.

Arkitekter bruger det også
En af de bedste til Feng Shui herhjemme, er Feng Shui master Torben Hecksher, som har beskæftiget sig med filosofien i mere end 30 år. Han er en eftertragtet rådgiver for både arkitekter, virksomheder og private, og han lover, at Feng Shui også kan hjælpe dig med at finde kærligheden.

Den Magiske Vase
I princippet er det meget enkelt: Du skal fylde din egen yndlingsvase med vand, og så skal du stille den et bestemt sted i boligen. Så begynder energierne automatisk at arbejde for dig. Og i Oestrogen-shoppen kan du for bare 150 kroner få en personlig mail fra Torben med anvisninger på, hvor du lige præcis skal stille DIN vase for at finde en kæreste .

Her på Oestrogen er vi alle sammen i et fast forhold - i hvert fald lige for tiden - så vi har ikke kunne afprøve metoden. Men det lyder da fedt, gør det ikke?

Læs også