Kærlighed og sex
23. november 2012

Kom din jalousi til livs

Har du nogensinde prøvet at være jaloux? Sådan rigtig jaloux, hvor det langsomt æder dig indefra og hvor tankerne slet ikke kan kredse om andet. Så er du ikke alene. Men der er en vej ud af jalousien…
Af: af Malene Fich Weischer
https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/november/jalousi-prim.jpg

foto: All Over

Har du prøvet det? At være jaloux? Har du mærket jalousien langsomt sprede sig som en gift i din krop til den har fyldt den helt op? Til du ikke kan tænke på andet, se andet, føle andet. Det er SÅ frygteligt, og det værste er, at det faktisk er noget, som rigtig mange oplever. Jalousien og frygten for at miste ligger så dybt i langt de fleste af os, at nærmest alle på et eller andet tidspunkt i deres liv vil opleve jalousiens favntag.

Men det er der heldigvis råd for. I stedet for at lade en løbsk jalousi ødelægge både dig selv og dit parforhold med mistro og bange anelser, så kan du arbejde dig ud af din jalousi.

Sexolog og parterapeut Maj Wismann, som ofte oplever at det er jalousi, der er ved at skille ellers gode parforhold ad, har nemlig lavet en gratis online kursus i, hvordan man bekæmper sin jalousi.
Hun lover at det seks-dages onlinekursus vil:

- Lære dig, hvad jalousi er helt ind til kernen

- Fortælle dig om, hvordan du kan bruge jalousi konstruktivt

- Overraske dig i spørgsmålet om, om alle parforhold kan ødelægges af jalousi

- Give dig det ene redskab, du SKAL have, for at du kan spotte dit unikke jalousimønster

- Undervise dig i, hvordan du ændrer dit jalousimønster

- Give dig tricks til, hvordan du taler med din partner om din jalousi

- Fortælle dig, hvorfor jeg mener, det er en rigtig god ide at betragte jalousi, som et monster, der indtager din krop og din tanker

- Lære dig, hvordan du bedste muligt håndtere, når I er ude blandt andre og jalousien kommer brusende

Læs også