Shop på nettet – undgå faldgruberne!
Foto: All Over
Dagene hvor rabatkuponer havde en negativ klang og gav associationer til den amerikanske husmor på jagt efter de bedste tilbud er long gone, for i dag efterspørger de danske forbrugere besparende deals og tilbud som aldrig før. Dette betyder, at flere og flere danske virksomheder forsøger at imødekomme denne efterspørgsel, og i dag er der over 25 danske virksomheder, der udbyder deals på nettet.
I dag udbydes der dagligt over 300 deals med kulturelle oplevelser i Danmark, og der kommer hele tiden flere til.B
Bevar fornuften - og læs dét med småt!
Men de mange tilgængelige tilbud kan også virke overvældende. For hvordan er det lige, man skal være i stand til at navigere rundt i de hundredevis af deals, der udbydes, for at finde frem til lige præcis den der matcher, det man søger, og hvor man får mest for pengene?
For det er nemt at lade sig rive med af de god tilbud, men fornuften må man ikke slippe. Det handler om at læse dét med småt - blandt andet -.
"Omkring halvdelen af alle deals bliver for eksempel aldrig indløst, simpelthen fordi forbrugerne glemmer at læse det med småt og derfor ikke når at indløse dealen i tide, siger Steffen W. Frølund, CEO & Founder hos Bownty.
OM BOWNTY!
Bownty er et site, der samler alle markedets daglige deals - online tilbud - på én hjemmeside.
Den giver et overblik over de forskellige deals, der udbydes, samt et site, hvor du kan kategorisere og strukturere dine køb.
Det er nemt, overskueligt og hjælper forbrugeren med at finde de bedste og billigste deals.
Læs mere på www.bownty.com
For at hjælpe forbrugerne giver Bownty fem råd til, hvordan man bedst navigerer i deal-junglen og får mest ud af de mange gode tilbud.
1. Dét med småt ...
De fleste deals er kun gyldige i et bestemt tidsrum eller på specifikke dage. Så sørg for at tjekke det, inden du køber en deal. Der er ingen pointe i at købe en deal til en klipning, som du kun kan bruge på hverdage, hvis du arbejder mandag til fredag i frisørens åbningstid. Visse deals udløber også før, du lige forventer det så tjek altid udløbsdatoen. Her kan det være en fordel at benytte Bowntys gratis service "Deal Wallet", der sender brugerne en påmindelse, hvis en deal er ved at udløbe.
2. Tjek, hvor mange antal deals der er solgt?
Tjek hvor mange antal af den pågældende deal, der er blevet solgt. Dette tal kan du se tydeligt på de fleste deal-sider. Køber du en populær deal, er det en god idé enten at booke i rigtig god tid, eller at væbne sig med lidt ekstra tålmodighed, da der vil være mere rift om en indløsningsdato.
3. Læs anmeldelserne!
Det er altid en god idé at tjekke, hvad andre forbrugere siger; et hurtigt kig på AOK, Yelp og andre anmeldersider kan give dig en god fornemmelse af, om andre forbrugere har haft en god eller dårlig oplevelse. Brug også din egen dømmekraft - tjek virksomhedens hjemmeside, ser den professionel ud? Eksisterer oplyste adresse og telefonnummer.
4. Returrettigheder?
Hvis du fortryder dit køb tilbyder de fleste deal-udbydere syv-dages fuld returret med pengene tilbage. Efter de syv dage udsteder nogle deal-udbydere et gavekort eller tilgodebevis , så længe den købte deal ikke er udløbet.
5. Undgå uønskede nyhedsbreve!
Mange deal-udbydere vil forsøge at tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvilket i sidste ende kan ende med et kæmpe rod i indbakken, hvis du bliver tilmeldt samtlige deal-sider, du besøger. Vær opmærksom på dette og fjern fluebenet i tilmeldingsrubrikken ved alle uønskede nyhedsbreve. Skulle det ske, at du bliver tilmeldt et uønsket nyhedsbrev, kan du let afmelde det. Som alternativ kan du benytte Bowntys gratis service, der samler samtlige deal-tilbud, som findes på det danske marked i ét enkelt nyhedsbrev, og derved undgår du, at din indbakke bliver spammet med hundredevis nyhedsbreve.
Forbyd og fortryd. Læs klummen!
Husk Shoppen! Det vrimler med gode tilbud!