Mad
7. juni 2012

Aspargestærte og salat

Ugens mandagsopskrift er aspargestærte og salat. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/e11bd282da7544fcbd57f7e1313a0ca7.jpg

Foto: Anders Schønnemann

En nem tærte, som nok i virkeligheden er en bagt æggekage. Den har nemlig ingen bund. Jeg spiser rugbrød til, men groft brød er også dejligt.

5 æg
salt og peber
250 g grønne asparges
smør til formene
75 g revet gruyere

TILBEHØR:
ristet rugbrød
100 g blandet salat
olivenolie og eddike

Pisk æggene med salt og peber. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér dem. Skær evt. aspargesene over, alt efter størrelsen på din form/forme. Fordel aspargesene i en smurt form (eller flere små), og hæld æggemassen over. Top med ost, og bag tærterne ved 220° i 15-25 minutter, eller til æggemassen har sat sig.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Vælg gerne let bitre salater til din tærte (f.eks. frisé).

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c02ea9c2504142e598d98b0883a83e10.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/a3ca5c0b45be4005b1793620384182f8.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/39846a34397d456a97ecc874fa7c5446.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/415b5ad923b04480bff1fbb41f3f8ad5.jpg

Læs mere om:

Læs også