Mad
21. marts 2011Grøntsagsmuffins
Grøntsagsmuffins kan du servere med en grøn salat for vegetarer eller som tilbehør til magert svinekød eller kylling.
Af: Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Mmmm muffins hele dagen...
MELLEMMÅLTID:Citronmuffins med kvark
FROKOST:
Muffins à la æg og bacon
SNACK:
Muffins med chorizopølse
MIDDAG:
Grøntsagsmuffins
MIDDAG Grøntsagsmuffins
Tid: 45 min., Ca. 12 stk.
Det skal du bruge:
100 g kartoffel
200 g squash
2 spsk revet løg
1 tsk spidskommen
½ fed hvidløg
80 g smør + 10 g til forme
2 æg
1 tsk salt
125 g bygmel
1 tsk bagepulver
Drys:
50 g gruyère
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader
Skræl kartoflerne og riv dem groft.
Skyl squash-en og riv også den groft.
Tryk kartofler og squash fri for væde og pres hvidløget.
Vend det hele til en luftig dej, der fordeles i smurte muffinforme.
Drys med revet ost og bag i ovnen i 30 min.
TIP
Grøntsagsmuffins kan du servere med en grøn salat for vegetarer eller som tilbehør til magert svinekød eller kylling.