Mad
21. marts 2011

Muffins med æg og bacon

Muffins med og bacon er et sikkert hit til frokostbordet. Æggemuffins hæver op, så derfor skal de serveres straks. Du kan også blande lidt kogt skinke eller kylling i dejen alt efter smag og behag.
Af: Julie Hey
Muffins med æg og bacon

Foto: Bjørn Jakobsen

Mmmm muffins hele dagen...

MELLEMMÅLTID:
Citronmuffins med kvark

FROKOST:
Muffins à la æg og bacon

SNACK:
Muffins med chorizopølse

MIDDAG:
Grøntsagsmuffins

FROKOST

Muffins à la æg og bacon
Tid: 30 min., 8 stk.

10 æg
1 dl sødmælk
½ spsk kartoffelmel
1 spsk kværnet karry
50 g revet ost, emmentaler
Salt, peber
250 g baconskiver (2 pk.)
2 avocadoer
Rugbrød
Purløg, persille

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader.

Pisk æg med mælk, kartoffelmel, karry, revet ost, salt og peber.

Fyld dine muffinforme halvt op med æggeblandingen og bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de hæver op og er helt stive.

Rist baconen sprød på panden og stil til side. Anret de lune muffins med bacon og server med skivet avocado, rugbrød og krydderurter.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_0.jpg

Læs også