Mad
21. marts 2011Muffins med æg og bacon
Muffins med og bacon er et sikkert hit til frokostbordet. Æggemuffins hæver op, så derfor skal de serveres straks. Du kan også blande lidt kogt skinke eller kylling i dejen alt efter smag og behag.
Af: Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Mmmm muffins hele dagen...
MELLEMMÅLTID:Citronmuffins med kvark
FROKOST:
Muffins à la æg og bacon
SNACK:
Muffins med chorizopølse
MIDDAG:
Grøntsagsmuffins
FROKOST
Muffins à la æg og bacon
Tid: 30 min., 8 stk.
10 æg
1 dl sødmælk
½ spsk kartoffelmel
1 spsk kværnet karry
50 g revet ost, emmentaler
Salt, peber
250 g baconskiver (2 pk.)
2 avocadoer
Rugbrød
Purløg, persille
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æg med mælk, kartoffelmel, karry, revet ost, salt og peber.
Fyld dine muffinforme halvt op med æggeblandingen og bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de hæver op og er helt stive.
Rist baconen sprød på panden og stil til side. Anret de lune muffins med bacon og server med skivet avocado, rugbrød og krydderurter.