Mad
21. februar 2011

Laksefrikadeller

Lav en grundfars af fisk eller skaldyr og kom forskelligt fyld i. Servér kartofler, rugbrød, pasta eller ris til – gerne fulgt af remoulade, pickles, stuvede grøntsager, tomatsauce eller salat.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/d335cc9873c5417997a0e6075b43a187.jpg

foto: Bjørn Jakobsen

Det skal du bruge:

250 g laksefilet uden det mørke kød, der sidder ved skindet
Salt, peber
1-2 forårsløg
1 stilk citrongræs
Lidt persille
1 æggehvide
1 tsk mel
Lidt mælk
Smør og olie til stegning


Kom fisken i foodprocessoren med salt og peber og hak sammen.

Tilsæt forårsløg, 1 lille tsk finthakket citrongræs, persille, æggehvide og mel og kør farsen sammen.

Tilsæt så meget mælk, at konsistensen er passende.

Form og steg frikadellerne i olie og smør på en pande.

Læs også