Mad
1. november 2010Marcipan-cupcakes
Cupcakes – eller muffins, som de også hedder – er blevet vældig populære. Og de er da også nemme at lave og sjove at dekorere.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Ca. 18 stk.
Det skal du marcipan cupcakes
75 g smør
2 spsk lys sirup
50 g sukker
2 æg
3 dl mælk
150 g marcipan
225 g mel
100 g havregryn
2 tsk bagepulver
Glasur:
150 g hvid chokolade
150 g flødeost
1 spsk flormelis
Pynt:
Krymmel
Sådan laver du marcipan cupcakes
Smelt smørret og rør sirup og sukker i.
Tilsæt æg, mælk og revet marcipan.
Bland mel, havregryn og bagepulver, kom det i dejen, der røres glat.
Fordel i forme og bag ved 225 grader i ca. 25 min.
Afkøl og tag evt. kagerne ud af formene.
Smelt chokoladen meget forsigtigt og afkøl lidt.
Rør med flødeost og flormelis og fordel på kagerne.
Drys med krymmel.
Prøv også nogle af vores andre gode cupcakes
Cupcakes Grunddej til muffins/cupcakes Mad-muffins Rabarber muffins Skinkemuffins