Mad
6. juli 2011

Bruschetta med krebsehaler

Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret
Af: Lynn Andersen
https://imgix.femina.dk/media/8376b245d9ce43e8bc684300fd5c5952.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret

Bruschetta med krebsehaler
TID:
15 min.

Ingredienser:

2 fed hvidløg

1 flute

2 stilke bladselleri

2 spsk bredbladet persille

1 dl mayonnaise

2 tsk citronsaft

1 tsk dijonsennep

En anelse øko-citronskræl

Paprika

500 g krebsehaler

Fremgangsmåde:

Tænd for ovngrillen.

Bland smør med presset hvidløg.

Skær brødet i tynde skiver og kom
hvidløgssmør på.

Grill brødene et par min.

Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.

Hak bladeselleri og persille fint.

Bland med mayonnaise, citronsaft, sennep,
citronskræl og et drys paprika.

Rør krebsehaleri til sidst.

Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.

Inden servering til avocadoshots smøres lidt
krebsehaleblanding på hvert stykke brød.

Her får du 6 nemme og lækre opskrifter til en overdådig middag i haven:

Læs også