Mad
18. juli 2011Cremet tuntatar
Let lille forret eller frokost med tun, agurk og gedeostecreme.
Af: Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Let lille forret eller frokost med tun, agurk og gedeostecreme.
Cremet tuntatar
Tid: 10 min.
15 g pinjekerner
60 g gedeost, smørbar
Salt, kværnet peber
½ agurk
Grøn stenbiderrogn, evt. Cavi-Art
Skær tunen i terninger, mens den stadig er en smule frossen.
Hak pinjekernerne og rør ? af dem med gedeost, salt og peber.
Skyl og skræl agurken, halver den og skrab kernerne ud med en ske.
Skær agurken i små fine terninger, der vendes i tunen sammen med gedeostecremen. Smag evt. til med kværnet peber.
Anret tuntataren med dekorativ stenbiderrogn og resten af de hakkede pinjekerner.
Her får du 5 lækre fiskeretter med tuntartar, laks, kammuslinger, Victoria Bars og sprødstegte rejer - velbekomme!
Cremet tuntatarKammuslingermed hindbærLakseroser
med røgcremeVictoria Bars
med fennikelsalatSprødstegte rejer
med avocadosalsa
Dæk op til et hyggeligt og sødt bord med disse produkter fra hollandske PIP i SØNDAGs webshop:
- PIP collection
DKK 149,00Lyseblåt krus med fugle
- PIP collection
DKK 69,00Pink låg til tekop
- PIP collection
DKK 39,00