Ravioli med grønne asparges og kylling
Foto: Betina Hastoft
Ravioli med grønne asparges og kylling
Tid: 20 min.
1 kyllingefilet, 150 g
1 dl hønsebouillon
250 g grønne asparges
250 g ravioli med ricotta
15 g smør
Citronskal og citronsaft fra en ¼ ubehandlet citron
Salt og peber
20 g friskrevet parmesan
Kan du li' ravioli, så prøv også en dejlig ret med pasta, laks og ærter
Sådan tilbereder du retten med ravioli:
Damp kyllingefileten i bouillon i ca. 10 min.
Knæk og kasser den nederste lidt træede del af aspargesene og snit resten fint på langs, eller skær dem i strimler med en kartoffelskræller eller ostehøvl.
Kog ravioli efter anvisning på pakken.
Smelt smørret i en sauterpande og vend forsigtigt aspargesene i. Tilsæt citronskal, citronsaft og ½ dl bouillon, som kyllingen er kogt i. Vend straks pastaen i og smag til med salt og peber.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, pluk kyllingekødet i strimler og læg det ovenpå. Drys parmesan på og servér.
Energi pr. person: 579 kcal, fedt 30 %, protein 27 %, kulhydrat 43 %
Prøv at lave din egen dej til ravioli eller pasta - du får opskriften her