Mad
5. september 2017Indisk kylling med grønt
Kylling og en næsten-færdig sovs, der er peppet op med grøntsager, tilsat en salat, ris eller naanbrød: Dét er et nemt og lækkert hverdagsmåltid.
Af: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
Lækker indisk kylling med grønt
4 pers.
Tid: 10 min.
300 g aspargesbroccoli
200 g minimajs
600 g færdig kylling
1 glas tikka masala-sauce
1 dl piskefløde
Salt og peber
Evt. kogte ris , naanbrød eller couscoussalat
Nem og lækker indisk kylling med grønt
Skyl aspargesbroccolien og majsene og skær dem i mindre stykker. Pluk kyllingekødet i mindre stykker.
Hæld tikka masala-saucen på en pande og kom grøntsager, kylling og fløde ved. Kog op og smag til med salt og peber.
Servér med kogte ris, naanbrød eller en købt couscoussalat.
Kylling i paprikagryde med bacon er også lækkert. Prøv selv.