Få opskriften på let og lækker paprikagryde, der smager fantastisk af kylling, bacon og paprika. Gryderetten er helt perfekt i en travl hverdag - og hele familien vil kunne lide den!
2 personer
Tid i alt 35 min
DET SKAL DU BRUGE
2-3 skiver bacon 1 løg
2 kyllingefileter med eller uden skind
½ dåse hakkede tomater
Ca. 2-3 tsk paprika
1½ dl piskefløde
salt og peber
TILBEHØR
valgfri ris
evt. hakket persille
Opskrift - Sådan laver du paprikagryde med kylling og bacon
Skær bacon og løg i mindre stykker og damp dem i en gryde. Det skulle ikke være nødvendigt at komme mere fedtstof i.
Skær kyllingekødet i ca. 5 stykker hver og rør i. Damp, til al væske er fordampet.
Tilsæt tomater og paprika og kog i 5 min.
Kog risene.
Hæld fløden i gryderetten, kog ca. 5-7 min. og smag til.
Server paprikagryden drysset med hakket persille.
TIP: Fordelene ved gryderetter som paprikagryde er, at, man kan lavce store portioner, så der er mad til flere dage.
Hvis du savner inspiration til andre gode gryderetter, så se en af vores forslag herunder: