TILBEHØR 500 g små kartofler
FENNIKELSLAW 2 fennikler ½ hvidkål 2 usprøjtede appelsiner 3 spsk. olivenolie saft af ½ citron 1 tsk. honning 1 tsk. dijonsennep salt og friskkværnet peber 50 g mandler PRØV OGSÅ:
Lakse-frikadeller med estragon Opskrift - sådan laver du julekrydrede frikadeller og fennikelslaw
1. Læg kødet i en skål. Pil og riv løget, og rør det i kødet sammen med løg, æg, havregryn, mælk og krydderier. Stil farsen på køl i 30 minutter. 2. TILBEHØR: Skrub kartoflerne, og kog dem i ca. 15 minutter, til de er møre. 3. FENNIKELSLAW: Rens og snit fennikler og hvidkål. Rør fintrevet appelsinskal sammen med olie, citronsaft, honning, sennep, salt og peber. Vend dressingen sammen med fennikel og hvidkål. Skær appelsinkødet i mindre stykker, og bland det i salaten. Rist og hak mandlerne, og drys dem over salaten. 4. Form farsen til frikadeller, og steg dem i smør på en pande. Servér med kogte kartofler og fennikelslaw.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pizza med rødbede, sprød grønkål og feta - Få opskriften her
Tirsdag: Andelår med ristet rosenkålssalat - Få opskriften her
Onsdag: Marokkansk grøntsagsgryde - Få opskriften her
Fredag: Kulmule med gnocchi og ristet blomkål - Få opskriften her