Fyldt kyllingebryst og perlebygsalat med bagte vindruer
Tid: 40 minutter. Ovntid: 20 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 4 kyllingebrystfileter 8 skiver serranoskinke 125 g champignoner 50 g soltørrede tomater i olie 1 fed hvidløg 1 håndfuld frisk basilikum 100 g flødeost naturel salt og friskkværnet peber tandstikkere af træ PERLEBYGSALAT 1 bakke vindruer 1 spsk. olivenolie salt 2 dl perlebyg 1 bundt palmekål 50 g valnøddekerner
DRESSING 3 spsk. god mayonnaise 1 spsk. honning 1 spsk. dijonsennep 1 spsk. grovkornet sennep 1 spsk. citronsaft salt og friskkværnet peber PRØV OGSÅ:
Bagt kyllingebryst med spinatsalat og syltet ingefær Opskrift- sådan laver du kyllingebryst og perlebygsalat med bagte vindruer
1. Tænd ovnen på 175° varmluft. Rens champignoner, og hak dem fint. Afdryp og hak de soltørrede tomater fint. Pil og pres hvidløg, og hak basilikumbladene fint. Rør champignon- er, soltørrede tomater, hvidløg og basilikum sammen med flødeosten, og smag til med salt og peber. Skær forsigtigt en lomme i kyllingebrystfileterne på langs. Fyld 1 stor spsk. af flødeostblandingen i hver lomme. Vikl serranoskinke om kyllingebrystfileterne, og brug tandstikkere til at lukke lommerne. Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gennemstegte og serranoskinken sprød. 2. PERLEBYGSALAT: Tag vindruerne af stilkene, og placér vindruerne i et ovnfast fad. Vend dem i olie, og drys med salt. Sæt fadet i ovnen sammen med kyllingebrysterne i 20 minutter, til druerne er gyldne og rynkede. Kog perlebyggen efter anvisningen på pakken. Snit palmekålen i helt tynde bånd, og bland i perlebyggen. Rist valnødderne på en tør pande, og hak dem groft. 3. DRESSING: Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til. Bland den i perlebygsalaten. 4. SERVERING: Top perlebygsalaten med bagte vindruer og valnøddekerner, og servér til de fyldte kyllingebrystfileter.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grøntsagslasagne med aubergine og mozzarella – Få opskriften her
Tirsdag: Fyldte peberfrugter med bulgursalat – Få opskriften her
Onsdag: Pastinakbøffer med rosenkålsslaw – Få opskriften her
Torsdag: Spaghetti med ærtepesto og laksebacon – Få opskriften her