Spinat-chimichanga med avokadosalsa
Foto: Anders Schønnemann
Vælg selv, hvor stærk du vil lave din avokadosalsa - jeg kan bedst li' den hot
2 løg i både
2 fed hvidløg, hakkede
lidt olie til stegning
2 tsk. knust spidskommen
250 g babyspinat
salt
lidt limesaft
100 g blød gedeost
2 store tortillaer
olie til stegning
ENDVIDERE:
saft af 1 limefrugt
½ tsk. sukker
1 spsk. hakket rødløg
1 tsk. hakket rød chili
2 avokadoer
1 håndfuld koriander, hakket
salt
TILBEHØR:
2 hjertesalater
limesaft
salt
Sautér løg og hvidløg i lidt olie på en varm pande. Krydr med spidskommen. Skyl spinaten grundigt, og lad den dryppe godt af. Kom den på panden, og lad den akkurat falde sammen. Smag til med salt og lidt limesaft. Lad spinaten dryppe af i en si.
Fordel spinat og ost i tortillaerne. Luk dem sammen som halvmåner, og steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og sprøde.
Rør imens limesaft, sukker, løg og chili sammen. Skær avokadoerne i terninger, og vend dem med dressingen. Smag til med salt.
Servér chimichangas med avokadosalsa og sprød hjertesalat med limesaft og salt på.
Se videoguiden her, hvordan du skærer en avokado
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER