Kylling med grønne bønner i panangkarry

Foto: Anders Schønnemann
Der er stor forskel på, hvor stærk en færdigkøbt karrypasta er, så smag til. Kan du ikke skaffe panangkarry, kan du lave retten med rød karry.
1-2 spsk. panangkarry, eller efter smag
lidt olie til stegning
1 dåse kokosmælk, 400 ml
4 limeblade
1-2 tsk. sukker
saft af 1 limefrugt
2 kyllingebryster
250 g grønne bønner
2-3 spsk. fiskesauce
1 potte sød basilikum
TILBEHØR:
kogte grove ris
Rist karryen af i lidt olie i en stor gryde eller wok. Lad den stege i et minuts tid, eller til den dufter. Kom kokosmælk, limeblade, lidt sukker og lidt limesaft på, og lad det simre i 10-15 minutter.
Skær kyllingen i strimler, og kom dem i karryen. De skal simre med i ca. 10 minutter, eller til de er gennemtilberedt. Nip enderne af bønnerne, og kom dem med i gryden de sidste 5 minutter. Smag til med sukker, limesaft og fiskesauce. Vend sød basilikum i, og servér straks med kogte ris.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



