Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Hjemmelavet is: Hindbærsorbet
9. august 2022
Af:
Gitte Rasmussen
Foto: Betina Hastoft.
Hjemmelavet sorbet kan laves på alverdens frugter og bær. Her får du opskriften med søde, friske, knaldrøde hindbær!
2 t og 0 min
4 personer
Tid i alt 2 t og 15 min
Det skal du bruge
175 g sukker
¾ dl vand
350 g hindbær
Sådan laver du hjemmelavet hindbærsorbet
Bring sukker og vand i kog, og kog til sukkeret er opløst.
Tilsæt hindbær, blend og passér det gennem en sigte, så kernerne sis fra. Sæt til afkøling.
Har du en ismaskine, så frys massen til sorbeten er fast og cremet.
Sæt alternativt saften i fryseren og lad den fryse ind under jævnlig omrøring.
Lav kugler af sorbeten og servér i glas.
Pynt evt. med lidt friske bær.
Inspiration til andre desserter i glas
Se også
Desserter
Chokolademousse classic
Se også
Desserter
Æbletrifli med bagte æbler
Se også
Desserter
Desserter i glas: 6 nemme og smagfulde opskrifter
Læs mere om:
hindbær
|
hjemmelavet is
|
sorbet
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også